De blog met alle horeca trends

Drinken Tips

Echte must: barista inhuren voor jouw evenement

Heb je binnenkort een bruiloft, festival of een bedrijfsevent? Dan kun je jouw bezoekers of gasten op een unieke manier kennis laten maken met de beste Italiaanse koffie. Wat dacht je van een barista inhuren op locatie voor jouw evenement? Heel veel mensen houden van koffie en de meesten zullen een goede kop Italiaanse koffie zeker waarderen. Een mobiele koffiekar steelt niet alleen de show vanwege het leuke design, maar ook vanwege de verrukkelijke koffie en de interessante uitleg over de koffie die wordt gemaakt.

Voor bedrijfsevents en festivals

Tijdens het evenement worden verschillende verse koffiesoorten bereid die je gasten en bezoekers uitgebreid kunnen proeven. Met de barista koffiemachine in zicht kan iedereen zien hoe een lekker kopje koffie wordt gemaakt. Daarnaast is de leuke mobiele koffiebar een blikvanger op iedere evenement. Er worden steeds meer foodtruckfestivals georganiseerd en daar past de mobiele koffiebar heel goed bij. Na het eten van een heerlijke maaltijd kiezen veel mensen toch voor koffie als afsluiter: een barista op locatie is dan een absolute must.

Ga je binnenkort trouwen en ben je zelf dol op koffie of weet je dat jouw gasten hier van houden? Dan is een mobiele koffiekar een onmisbaar onderdeel van je grote dag. Geniet van heerlijk koffie, luister naar interessante verhalen over koffie en ontdek welke typisch Italiaanse koffie toch het meest bij jouw smaak past. Of je nu een evenement hebt in Amsterdam, Den Bosch, Utrecht of Den Haag: een mobiele barista huren is altijd mogelijk!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *